Logo Lovers & FriendsVraag & Antwoord

 

GASTEN / CADEAU GEVERS

Hoe betaal ik mijn cadeau

Wie is Docdata Payments?


Waar wordt mijn cadeau geleverd


Wanneer wordt mijn cadeau geleverd


 

BRUIDSPAREN

Is Lovers & Friends een gratis service?

Wat wordt er gemiddeld gegeven op een bruidslijst?

Wat willen gasten graag geven?

Hoeveel dagen na mijn bezoek aan de winkel komt de bruidslijst online?

Zijn we verplicht alle ontvangen cadeaus af te nemen?

We hebben geld over. Wat nu?

We willen online extra cadeaus uitzoeken na ons huwelijk. Hoe doen we dat?
 
Hoe kan ik inloggen op mijn oude cadeaulijst?
 

 

GASTEN

Hoe betaal ik mijn cadeau?

IDEAL
Via dit nieuwe betalingssysteem wordt de klant na keuze van de iDEAL bank doorgezet naar zijn/haar internet bankieren, om daar de transactie af te ronden. Door middel van de gebruikelijke bevestigingscodes van de bank is de betaling direct geautoriseerd en is de betaling ook direct. IDEAL is ideaal! U ontvangt ook van Lovers & Friends een automatische bevestiging van uw bestelling.


Eenmalige machtiging online
U geeft in een beveiligde omgeving een eemalige machting af voor het afboeken van het door u gekozen cadeau. U ontvangt ook van Lovers & Friends een automatische bevestiging van uw bestelling. 


Betaling met credit-card.
Extra kosten zijn 2,50 Euro. U ontvangt van Lovers & Friends een automatische bevestiging van uw bestelling.
 

 

Betaling via overboeking
U ontvangt een email met daarin alle betalingsgegevens voor het overboeken van het cadeau. U ontvangt ook van Lovers & Friends een automatische bevestiging van uw bestelling.


 

Wie is Docdata Payments?

Docdata Payments is de grootste collecterende Payments Service Provider van Nederland, en biedt haar klanten een veilig en betrouwbaar betaalplatform. Docdata Payments collecteerd op een veilige wijze alle betalingen voor Lovers & Friends, zowel in het binnenland als buitenland.

 

Waar wordt mijn cadeau geleverd?

Alle cadeaus worden in een keer bij de lijsthouder(s) afgeleverd. De lijsthouder(s) worden door ons op de hoogte gesteld van uw cadeau en uw persoonlijke boodschap. 

Lovers & Friends levert geen cadeaus aan gasten per post. 
 

Wanneer wordt mijn cadeau geleverd?

Uw cadeau wordt geleverd op een door de lijsthouder te bepalen moment. Dit kan zijn voor het huwelijk, of na de huwelijksreis. Voor de verjaardag, of op de verjaardag. De lijsthouder is vrij te kiezen wanneer zij hun/haar cadeaus wil ontvangen. 


BRUIDSPAREN

 

Zijn er kosten verbonden aan de service van Lovers & Friends?

Lovers & Friends is een gratis service. Wij werken samen met een groot aantal vooraanstaande winkels en webwinkels, met als doel een persoonlijke en degelijke service te bieden via een groot scala aan winkels. 
 

Wat wordt er gemiddeld gegeven op een bruidslijst?

Om een inschatting te maken van het bedrag waar je cadeautjes voor kan uitzoeken, moet je rekening houden met ongeveer €30,00 per koppel. Wanneer je 100 mensen uitnodigt kan je voor €1500 a € 2000 cadeaus uitzoeken bij onze partners. Wanneer je meer ‘onbekendere’ mensen uitnodigt zal het ander zijn dan wanneer je alleen je beste 50 vrienden uitnodigt.
 

Wat willen gasten graag geven?

De ervaring leert dat gasten liever een cadeau geven dan geld. Een enkel stuk zoals theepot, suikerpotje of melkkan zijn vaak als eerste gegeven. Maar voor gasten is het ook prettig wanneer zij een bijdrage kunnen leveren aan een groter cadeau. Zo zijn espressomachines of zilveren broodmanden door verschillende gasten te geven.
 

Hoeveel dagen na mijn bezoek aan de winkel komt mijn bruidslijst online?

Als je naar een van onze aangesloten winkels bent geweest om jullie perfecte cadeaulijst samen te stellen, duurt het ongeveer twee dagen voordat de lijst op onze site komt te staan. Is er haast bij, omdat bijvoorbeeld de uitnodigingen al zijn verstuurd, dan kun je dit aan je contactpersoon bij Lovers & Friends doorgeven. Wij zorgen dan voor een extra snelle afhandeling!
 

Zijn we verplicht alle ontvangen cadeaus af te nemen?

Nee. Na je huwelijksreis kan je zelf je definitieve lijst samenstellen, door misschien onderling wat te schuiven om zo het servies compleet te maken, of een artikel te schrappen omdat het uiteindelijk niet past bij de rest van de cadeaus die je hebt gekregen. De uiteindelijke cadeaulijst kan dus afwijken van jullie eerste keuzes. Indien jullie absoluut het idee hebben verkeerde cadeaus te hebben gekozen, kunnen jullie ook met het opgebouwde krediet "opnieuw" winkelen. In overleg met de winkel(s) worden alle cadeaus waar jullie definitief voor kiezen besteld en voltooi je op die manier je lijst.
 

We hebben geld over. Wat nu?

Indien jullie geld over houden of nog achteraf twijfelen over jullie keuzes, kunnen jullie gebruik maken van de L&F SmartCard. De vele winkels van Lovers & Friends bieden uiteindelijk voldoende keuze voor iedereen! Jullie tegoed blijft staan bij Lovers & Friends tot 1 jaar na de datum van jullie huwelijk, verjaardag, jubileum of van een geboorte. Op het moment dat het jullie uitkomt, kunnen jullie dit tegoed gaan uitgeven bij één of meerdere winkels die zijn aangesloten. Jullie kunnen er ook voor kiezen het bedrag op jullie rekening gestort te krijgen. Er gaat dan 10% van het totaalbedrag af.
 

We willen online extra cadeaus uitzoeken na ons huwelijk. Hoe doen we dat?

Indien jullie geld over houden, doordat je bijvoorbeeld niet alle gekregen cadeaus besteld, kun je na het huwelijk ook via onze online partners cadeaus uitzoeken en bestellen. Je kunt opnieuw cadeaus toevoegen aan je cadeaulijst, en deze vervolgens bestellen via "Cadeaulijst Bestellen" in het menu.
 

Hoe kan ik inloggen op mijn oude cadeaulijst?

Op de homepage onder kopje BEHEER, vind je de link 'Wachtwoord vergeten'. Hiermee kun je automatisch je wachtwoord opnieuw instellen, en zodoende inloggen op je lijst. 
 
 
 
 
Lovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01