Logo Lovers & FriendsNews

 

Zin aan tafel - Bergen op Zoom

Onze klanten uit de regio Bergen op Zoom kunnen nu ook winkelen bij Zin aan tafel! Hier kun je terecht voor Alessi, Asa, Bodum, Joseph, Schott & Zwiesel, Royal VKB en nog veel meer. Daarnaast heeft Zin aan tafel een grote selectie van haar producten in haar online shop. Zo kun je ook online cadeaus toevoegen aan je lijst.

www.zinaantafel.nl


 

GiftArtGiftart

Wil je ook sparen voor een uniek en persoonlijk kunstwerk? Kijk dan op de website van Giftart en laat je inspireren.
Binnenkort kun je via Lovers & Friends sparen voor het mooiste kunstwerk aan je muur!

www.giftart.nl


NR310

Een nieuwe winkel, en wat een heerlijke winkel! Nr310 biedt bijzondere & originele accessoires voor jullie huis. Bijzondere spullen die Nicole, de eigenaresse van NR310, vindt in haar zoektocht naar stijlvolle cadeaus.

www.nr310-woonaccessoires.nl 

Meesterslijpers Amsterdam

Een kook en cadeauwinkel op de kinkerstraat in Amsterdam. Een winkel vol bijzondere artikelen op het gebied koken en cadeaus, met merken als Le Creuset, Global, Zwilling, Bialetti en Laguiole. 

www.meesterslijpers.nlTHE SIXTINE

The Sixtine speurt de wereld voor je af naar bijzondere en kleurrijke accessoires. Het soort artikelen die je in het buitenland vindt, maar niet in Nederland. En daar worden we natuurlijk gelukkig van! Want een bijzondere gelegenheid vraagt om bijzondere cadeaus, en daarvoor kun je binnenkort terecht bij The Sixtine! 

www.thesixtine.com


POGO DESIGN

Op de Vismarkt in Zwolle, vind je een bijzondere winkel met een bijzonder assortiment. Design & producten met een glimlach, dat is de fylosofie achter het assortiment. En naast bijzonder design, ook bijzondere kinder cadeaus. 

www.pogo-designshop.nl

 


 

POGO KIDS

Design & producten met een glimlach. De winkel is gevestigd in het centrum van Zwolle, en echt waar, je vindt er de leukste kinder lifestyle spullen. Design, bijzonder en met een glimlach. Producten waar we blij en gelukkig van worden. En daarnaast kun je binnenkort de cadeaus van Pogo-kids ook online toevoegen. 


www.pogo-kids.nl

 


LOVERS & FRIENDS OP PINTEREST 

Wij zien en horen veel. Wij hebben veel ideeen voor het ultieme huwelijk, feest of geboorte. Maar hoe kunnen we al die ideeen, bijzondere bedrijven en tips aan jullie kenbaar maken? Pinterest! Kijk snel op onze pagina, want iedere dag voegen we weer iets toe, en wij weten zeker dat we jullie daarmee blij maken! 
 
www.pinterest.com/loversfriendsnl/
WINKELEN BIJ COOK@HOME 

Een heerlijke kookwinkel in Amersfoort, met merken als Bodum, Paul Frank, Le Creuset, Appolia, Illy, Scanpan, Kitchencraft, Masterclass, Funcakes, Stonewall Kitchen, PiP Studio, Bunzlau Castle, Rice, Gefu, Microplane, Kusmi tea, OXO, Bredemeijer, Magimix, Graeff, La Guiolle, Wüsthof en Global. JOEPIE! Je kan helemaal los!

www.cookathome.nlFAB ONLINE

Hier worden we allemaal zo gelukkig van! De mooiste FAB tassen en accessoires toevoegen aan je bruidslijst, cadeaulijst of geboortelijst is vanaf nu mogelijk! Maar natuurlijk kun je ook langsgaan bij de FAB STORE op de Hartensttraat in Amsterdam.

www.fab.nl

 

KookZaak Breda 

Voor alle bruidsparen uit de regio Breda: je kunt nu ook winkelen bij KookZaak te Breda. Deze prachtige winkel is zo uitgebreid, dat jullie hier uren kunnen winkelen. Alle topmerken zoals Le Creuset, Demeyere, De Buyer, KitchenAid, Dualit, Magimix, Rosle, Oxlo, Global, Wusthof, Peugeot en nog vele andere zijn hier te krijgen. 

www.kookzaak.nlHuwelijksreizen als gezamenlijk cadeau

YES YES YES!!! Dit is het ultieme cadeau. Vraag je gasten een bijdrage aan een romantisch diner a deux, een padi diploma of een overnachting in de huwelijkssuite. 
Je kunt cadeaubonnen toevoegen aan je lijst & zelf de benaming van deze bonnen kiezen. Vraag een offerte aan bij ons reisbureau Globe Travel Team voor de ultieme reis. 

www.travel-team.nl

Facebook 

De leukste Facebook pagina voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor hun bruidslijst, cadeaulijst en geboortelijst. Hier houden we jullie continu op de hoogte van de leukste cadeaus, winkels en nieuwe producten die je op je lijst kunt plaatsen. Daarnaast geven we jullie algemene inspiratie voor het organiseren van je huwelijk; goede adressen, originele ideeen & nog veel meer! Dus... LIKE ONS OP FACEBOOK EN BLIJF ZO OP DE HOOGTE!!

www.facebook.com/loversandfriends.nl
 

Tips, bijzondere producten & ideeën vind je in het L&F Magazine & Facebook. Een impressie:


Lovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01