Logo Lovers & FriendsWie zijn wij

 
 
Lovers & Friends is opgericht in januari 2004. Het concept is bedacht na de vele ervaringen op huwelijksgebied van de oprichters. 

Zo ervaarden wij dat koppels de bruidslijst niet bij één winkel wilde leggen, maar liever koos voor meerdere winkels. Maar, daarnaast toch de gasten het gemak van één cadeaulijst wilde geven. Zodoende is Lovers & Friends begonnen met het organiseren van online bruidslijsten via een groot scala aan winkels. 
Daarnaast is Lovers & Friends sinds 2012 gestart met het de uitbreiding naar cadeaulijsten (te denken aan jubilea en verjaardagen) en natuurlijk geboortelijsten / babylijsten. 
 
 

Online Bruidslijsten - Online Cadeaulijsten - Online Geboortelijsten

 
Al deze lijstvormen worden samengebracht binnen één concept: Lovers & Friends. 
Lijsthouders kunnen alle winkels bezoeken die zijn aangesloten. Zowel fysiek als online. Indien men fysiek winkels bezoekt, worden de keuzes binnen twee dagen door de winkel aan Lovers & Friends doorgegeven. De cadeau keuzes worden door Lovers & Friends online geplaatst op de lijst en tevens voorzien van foto's. 
De lijsthouder kan foto's aanpassen, persoonlijke teksten plaatsen op de lijst, online gasten informeren over zijn/haar cadeauwensen, cadeaubonnen toevoegen en natuurlijk heeft de lijsthouder een duidelijk overzicht van wie wat geeft. Tevens worden alle persoonlijke gegevens van de gevers voor jullie bewaard, zodat je snel en gemakkelijk een ieder kunt bedanken voor haar cadeau.
 
De gasten kunnen nu duidelijk zien wat ze geven en makkelijk betalen via IDEAL, creditcard / visacard, eenmalige machtiging of per overboeking. Natuurlijk is Lovers & Friends telefonisch bereikbaar voor gasten zonder internet. Een ideaal systeem, vriendelijk & overzichtelijk, maar vooral voor een ieder een klein feestje. Want elke keer dat je via je persoonlijk inlogcodes online op je lijst kijkt, wordt je verrast door persoonlijke berichtjes en natuurlijk de prachtige cadeaus die mensen geven! 
 


Claudia

Al ruim 10 jaar levert Lovers & Friends een goede en klantvriendelijke afhandeling. Inmiddels zijn wij expert op het gebied van online huwelijkslijsten, cadeaulijsten en geboortelijsten. Wij proberen altijd de leukste winkels bij elkaar te zoeken! Mocht je iets missen op onze site dan, laat het ons dan weten en wij gaan proberen om ook jouw favoriete winkel toe te voegen aan ons assortiment. 

Claudia is Operation Manager van Lovers & Friends en voor vragen kunt u haar bereiken op contact@loversandfriends.nl  


Lovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01