Logo Lovers & FriendsStock Interiors

Stock Interiors begeleidt projecten van klein tot groot, van concept, via ontwerp en uitvoering tot ‘turn key’ oplevering. Stock Interiors werkt onder andere met door ons zorgvuldig uitgezochte vakmensen, zoals meubelmakers en stoffeerders en merken als Designers Guild, Elitis, Farrow & Ball, Osborne & Little, Nobilis, Lorca, Ralph Lauren en ook minder bekende merken van gelijke kwaliteit. Tot op heden heeft Stock Interiors heel uiteenlopende projecten gedaan. Van huizen van particulieren en kantoorpanden tot een golfbaan, restaurants en hotels. Echter, ieder project is uniek en aangezien wij maatwerk willen leveren, kunt u dus het beste langskomen in onze showroom of contact opnemen voor een adviesafspraak. Stock Interiors begeleidt ook gehele bouwprojecten, voert kwaliteitscontroles uit en waakt over tijdsplanning.
 
WERKWIJZE
Bij Stock Interiors kunt in advies krijgen in de showroom in Amsterdam hebben wij een grote collectie stoffen en behang . Ook staan hier een aantal tafels, banken en stoelen en een groot aantal lampenkappen- en voeten. Stock Interiors geeft tevens advies aan huis. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken en rekenen wij een vast adviestarief.
 
PROJECTEN
Elk project van Stock Interiors is uniek. Uit de vele projecten die wij de afgelopen twee jaar hebben gerealiseerd, laten wij enkele zien op onze website: www.stockinteriors.nl. Ter illustratie en hopelijk ter inspiratie.
 
OPENINGSTIJDEN
di: op locatie wo – vr 11:00 -18:00 za 11:00-17:00


Adresgegevens

Jacob Obrechtstraat 5
1071 KC Amsterdam

Online

info@stockinteriors.nl
http://www.stockinteriors.nlLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01