Logo Lovers & FriendsNordic New

Nordic New bestaat al weer 12 jaar. 
Onze insteek in de markt is goed strak en mooi design waar Tom Dixon zeken een voorbeeld van is, ook onze overige collectie staat hier gerant voor Iittala, Muuto, Asplund, Artek, Design House Stockholm, Wastberg ed. wat uit Scandinaviƫ komt.

De webwinkel van Nordic New is een aanvulling op de fysieke winkel Nordic New op de Rozengracht 196 te Amsterdam.
Het assortiment van de winkel is de laatste jaren zo uitgebreid dat wij besloten hebben om hiervoor een nieuwe webwinkel te maken met de complete collectie en meest actuele product informatie.    

Wij voeren bijvoorbeeld het merk Tom Dixon al sinds 2002, hierdoor is er een behoorlijke expertise in huis t.a.v het merk,en een goede relatie met het hoofdkantoor in Londen wat ook tot uitdrukking komt in ons aanbod ( alleen verkoop van sommige exclusieve  Tom Dixon producten). Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen van de Tom Dixon producten en sommige uit de collectie gehaalde modellen. Ook hebben wij de gangbaren producten op voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is met persoonlijk gerichte service. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en orders te verwerken. Vraag ons gerust om licht/interieur advies. U krijgt van ons standaard garantie van 2 jaar. Bij ons kunt u een ook een beroep doen als na de 2 jaar onverhoopt iets aan het product stuk gaat dat een verwachte levensduur heeft langer als de 2 jaar.

Openings tijden:
Dinsdag / Zaterdag 10.30 / 18.00
Zondag 12.00 / 17.00

Adresgegevens

Rozengracht 196
1016 NK Amsterdam

Online

info@nordicnew.com
http://www.nordicnew.nlLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01