Logo Lovers & FriendsMax Foundation

Max Foundation geeft alles voor een kinderleven

Max Foundation zet zich  in om kindersterfte zoveel mogelijk terug te dringen. Elke 17 seconde sterft een kind onder de 5 jaar aan de gevolgen van het drinken van vervuild water. De combinatie van drinkwatervoorzieningen, latrines (hurk wc's) en voorlichting is de meest efficiĆ«nte manier om ziektes te voorkomen en kinderen een toekomst te geven.

Aanpak
Wij bestrijden kindersterfte met kleinschalige drinkwater- en sanitatieprojecten in de meest afgelegen en arme gebieden van Bangladesh. De combinatie van het slaan van Waterputten, het aanleggen van Sanitatie (latrines) en het geven van HygiĆ«nevoorlichting (WASH) is de meest effectieve manier om de grootste oorzaak van kindersterfte te bestrijden.

Door op onze eigen wijze bedrijfsmatig en rendementgericht te werk te gaan, streven we 'Max value for money' na. Onze onderscheidende aanpak wordt daarom Max-WASH genoemd.

Naast het voorkomen van kindersterfte, helpen we met onze Max-WASH projecten hele dorpen aan een gezonde toekomst. We werken altijd samen met lokale organisaties en de lokale bevolking. 

Onze drie principes zijn:
1. De donaties daar inzetten waar het resultaat maximaal is; 
2. 100% van de particuliere donaties gaat naar Max-WASH projecten, dus geen aftrek van organisatiekosten. Die betalen we zelf of worden gesponsord
3. Tastbare terugkoppeling over hoe het geld besteed is dmv foto's van de waterput die je geadopteerd hebt, voorzien van een bord met jouw naam erop.

Geld inzamelen voor de Max Foundation

Via de bruidslijst, geboortelijst of cadeaulijst kun je geld inzamelen voor goede doelen. Een van de goede doelen die Lovers & Friends steunt, is de Max Foundation. Het bedrag dat jullie sparen voor de Max Foundation wordt 100% overgeboekt naar dit goede doel. Zo geven jullie vrienden misschien een mooi diner bord, en daarnaast een bijdrage aan een goed doel. 
Steun de Max Foundation via je lijst, en help mee!Adresgegevens

Max Foundation
Gyroscoopweg 142 1HG
1042 AZ Amsterdam

Online

info@maxfoundation.nl
http://www.maxfoundation.orgLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01