Logo Lovers & FriendsLyppens

Onze winkel is net een toverdoos vol kostbare spullen. De muren zijn behangen met vitrines en kettingen, op de kasten verdringen de zilveren fotolijstjes en (joodse) kandelaars elkaar. Antiek, modern, stijlsieraden uit de periodes van Art-nouveau, het Victoriaanse tijdperk, de jaren vijftig, turkoois, alle soorten parels, zwarte en witte diamanten of een speciaal voor u ontworpen sieraad. Alles wat u zich kan wensen kunnen wij wel ergens vandaan toveren. Graag ontvangen en adviseren wij u in ons gezellige en authentieke pandje in het centrum van bruisend Amsterdam.

Lyppens  Haags Lofje

Lyppens biedt mooi en kwalitatief hoogwaardig zilver bestek van eigen merk. Zowel het bekende Haags Lofje als Hollands Glad wordt speciaal voor Lyppens in Italië door een klein familiebedrijf vervaardigd. Ons bestek is daardoor het meest voordelige zilver bestek in Nederland en wordt veel verkocht.

 

Lyppens Hollands Glad

Lyppens biedt mooi en kwalitatief hoogwaardig zilver bestek van eigen merk. Zowel het bekende Haags Lofje als Hollands Glad wordt speciaal voor Lyppens in Italië door een klein familiebedrijf vervaardigd. Ons bestek is daardoor het meest voordelige zilver bestek in Nederland en wordt veel verkocht.

 

Lyppens Bonbonschalen 

Bij Lyppens hebben we een prachtige collectie zilveren bonbonschalen. Van strak tot gedecoreerd, voor ieder bonbonnetje hebben wij een schaal.

 

Lyppens Broodmanden

Bij Lyppens hebben we een prachtige collectie zilveren broodmanden. Van strak tot gedecoreerd, voor ieder broodje hebben wij een mand.

 

Lyppens Flessenbakken

Lyppens heeft een uitgebreide collectie zilveren flessenbakken, zowel modern als klassiek. Een flessenbak van Lyppens completeert de aankleding van de dinertafel net dat beetje beter.

 

Lyppens Wijnkoelers

De zilveren wijnkoelers van Lyppens bestaan zowel met als zonder onderstel. 

 

Lyppens Fotolijsten

De collectie zilveren fotolijsten bij Lyppens worden in Engeland vervaardigd. Er is een zeer divers assortiment aan lijsten; met of zonder gedecoreerde rand, rond, ovaal, vierkant of rechthoekig.  Qua maat gaat de collectie van pasfotoformaat tot A4.

Naast deze collectie Engelse lijsten verkopen wij ook meer klassieke Nederlandse lijstjes.

 

Lyppens  Karaffen

Wijn of water schenken uit een chique kristallen karaf met zilveren tuit tijdens een heerlijke maaltijd? Lyppens heeft diverse modellen in huis.

 

Lyppens Kinderbestek

Ook voor de kleinsten biedt Lyppens mooi en kwalitatief hoogwaardig zilver bestek in Haags Lofje of Hollands Glad. Uiteraard ook geschikt om te laten graveren met naam en/of datum. Leuk om als geboortecadeau te geven.

 

Lyppens Geboortebekers

Lyppens heeft diverse geboortebekers die bij uitstek geschikt zijn om de uitbreiding van een gezin te vieren. Uiteraard ook geschikt voor gravure.

 

Lyppens Geboortelepels

Bij Lyppens kunt u terecht voor zilveren geboortelepels met verschillende decoraties. U kunt de lepel zelfs nog laten graveren met naam en/of geboortedatum van de pasgeborene om het cadeau nóg specialer te maken.

 

Lyppens Rammelaars

Voor chique zilveren rammelaars met kunststof of houten bijtring bent u bij Lyppens aan het juiste adres. Naast de getoonde modellen, vindt u bij Lyppens nog een verscheidenheid aan modellen. Eventueel mogelijk om te laten graveren met een persoonlijke boodschap.

 

Lyppens  Tandendoosjes

Prachtige zilveren tandendoosjes, eventueel gedecoreerd met roze of blauw emaille. Voor als de tandenfee de melktandjes vergeet op te halen…

 

Lyppens Overige geboortecadeaus (kam en borstel + tol)

Zilveren geboortecadeaus. Geschikt voor gravure om er zo een persoonlijk en uniek cadeau van te maken.

 

Lyppens Overig tafelzilver

Lyppens heeft een grote verscheidenheid aan tafelzilver. Ideaal om uw eettafel om te toveren tot chique dinertafel.

 

Lyppens Peper en zout

Bij Lyppens vindt u verschillende modellen peper- en zoutmolens en -vaatjes. Zowel strak en modern als klassiek of zelfs antiek, bij ons past op ieder potje een zilver dekseltje.

 

Lyppens Kandelaars

Lyppens heeft een grote collectie zilveren kandelaars in huis. 

 

Openingstijden
Maandag: 12.30 - 17.45 uur Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.45 uur Zaterdag: 09.00 - 16.45 uur
Adresgegevens

Langebrugsteeg 8
1012 GB Amsterdam

Online

sales@lyppens.nl
http://www.lyppens.nlLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01