Logo Lovers & FriendsKWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding zet zich in op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving.


Onderzoek subsidiëren
80 procent van ons budget gaat naar wetenschappelijk kankeronderzoek. Door onderzoek verbeteren de vooruitzichten van de patiënt met kanker. En door onderzoek weten we beter hoe we het risico op kanker kunnen beperken.

Voorlichting geven
Door onderzoek komt er steeds meer inzicht in het ontstaan van kanker in relatie tot leefgewoonten.Bij zeker 50 procent van de mensen die aan kanker overlijden, waren leefgewoonten (roken, voeding, bewegen) een belangrijke oorzaak van hun ziekte. We geven daarom voorlichting over risico's die mensen lopen en hoe ze die zelf kunnen beperken. Daarnaast stimuleren we een gezonde leefstijl om het risico op kanker te beperken.

Patiënten ondersteunen
Goede informatie verbetert de kwaliteit van leven voor patiënten. We werken daarom intensief samen met patiëntenorganisaties.

Geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding


Via de bruidslijst, geboortelijst of cadeaulijst kun je geld inzamelen voor goede doelen. Een van de goede doelen die Lovers & Friends steunt, is KWF Kankerbestrijding. Het bedrag dat jullie sparen voor KWF Kankerbestrijding wordt 100% overgeboekt naar dit goede doel. Zo geven jullie vriendenmisschien een mooi diner bord, en daarnaast een bijdrage aan een goed doel. Steun KWF Kankerbestrijding via je lijst, en help mee!!

Adresgegevens

KWF Kankerbestrijding
Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam

Online

publieksservice@kwfkankerbestrijding.nl
http://www.kwfkankerbestrijding.nlLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01