Logo Lovers & FriendsHagou Originals

Wij hebben ons altijd al afgevraagd waarom die maxi-cosi's zo'n saaie kleur hebben. Nouja, op een paar uitzonderingen na, dan. Lieve mama's; schaf voor jezelf zo'n mooie dream-cover van Hagou Originals aan! Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens heel handig in het gebruik. Zo zit er een slim afritsbaar dekentje bij zodat je kleine lekker warm blijft. En is de dream-cover vies? Hupsakee, hij gaat zo de was in! Geniaal.
 
In 2009 maakte Hagou Originals haar debuut in Nederland met de ‘dream-cover’; een unieke exclusieve universele hoes met afritsbare voetenzak voor het baby autostoeltje en wippertjes.  Inmiddels heeft Hagou Originals de collectie uitgebreid met dedream-covers XL; een unieke universele hoes met geheel afritsbare warme voetenzak voor de buggy en kinderwagen. Alle hoezen zijn gemaakt in originele combinaties en kleurstellingen in verschillende tijdloos klassieke thema’s. In de webwinkel is het totale thema overzicht te zien.
 
De Hagou Originals dream-cover & dream-cover XL passen door zijn handige en kindvriendelijke ontwerp op vrijwel alle merken draagbare baby autostoeltjes, wippertjes, buggy’s en kinderwagens en is zowel voor jongens als meisjes. Alle dream-covers, met een heerlijk warm afritsbaar dekentje, zijn met liefde handgemaakt in Nederland met de mooiste details en van goed wasbare materialen.Adresgegevens

Hagou OriginalsOnline

emilie@hagou-originals.com
http://www.hagou-originals.comLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01