Logo Lovers & FriendsGeorg Jensen Damask Delft

Speciaalzaak voor de gedekte tafel
Georg Jensen Damask is een speciaalzaak voor de gedekte tafel in de Choorstraat, midden in het historisch centrum van Delft. We zitten tussen de eeuwenoude bezienswaardigheden zoals de Oude en Nieuwe Kerk en het Prinsenhof.
We hebben ons met name gespecialiseerd in Scandinavische produkten. Daarnaast hebben we uiteraard ook serviezen, bestekken en glas en kristal in huis, zodat we terplekke diverse combinaties van de produkten die we in huis hebben kunnen laten zien en uitproberen.
Tafelinnen
Wij hebben tafellinnen van Georg Jensen Damask uit Denemarken. Deze wever weeft zowel klassieke als moderne patronen in diverse kleuren en kleur combinaties op breedtes van 140 tot 210 cm. Zij maken gebruik van onafhankelijke ontwerpers, waarbij Arne Jacobsen één van de bekendste is.
Daarnaast doen we ook zaken met Klässbol, een wever uit Zweden. Ook hier wordt op breedtes van 130 tot 230 geweven in hoofdzakelijk strakke patronen. Zij gebruiken als materiaal linnen en halflinnen in een zware kwaliteit. Zij hebben ook het tafelkleed geweven wat gebruikt wordt tijdens het Nobelprijswinnaarsdinner in Stockholm. Voor beiden kunnen we alles op maat maken. Voor de klassieke patronen hebben we ook nog De Witte Lietear uit België.

Adresgegevens

Choorstraat 28
2611 JG Delft

Online

paul@georgjensendelft.nl
http://www.georgjensendelft.nlLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01