Logo Lovers & FriendsFresh! Collection

Het Nederlandse life-style label Fresh! Collection staat voor inspirerende mode, bijpassende accessoires en een aantrekkelijke interieurcollectie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met veel aandacht wordt in eigen beheer ontworpen en op verantwoorde wijze geproduceerd. Gemaakt van hoogwaardige, comfortabele materialen met een pure uitstraling.

De totale collectie omvat bed- & badlinnen en dameskleding. Artikelen waarin of waarmee je je goed voelt.

De Home-collectie zorgt voor hotelluxe thuis. Prachtige natuurlijke materialen in subtiele kleurstellingen, passend in ieder interieur. Met een mooie plaid en bijpassend woonkussen maak je het helemaal af.

Een bijzonder cadeau voor een bijzondere dag! Neem een kijkje op de website van Fresh; die heerlijke handdoeken en dat zachte beddengoed is de perfecte start!

Verzendkosten
Verzenkosten binnen Nederland zijn € 4,50. Voor bestellingen boven de € 99 worden geen verzendkosten berekend binnen Nederland. Deze verzending wordt automatisch meeberekend bij jullie online definitieve bestelling van de lijst. 

Verzendkosten Buitenland
In overleg. Hiervoor worden de werkelijke kosten van het pakket doorberekend. Voor deze verzending ontvang je een aparte factuur van Lovers & Friends.Adresgegevens

Energiestraat 5 G
1411 AN Naarden

Online

info@freshonline.nl
http://www.freshonline.nlLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01