Logo Lovers & FriendsExpooze


Expooze richt zich op ‘photo art’, zoals liquid gloss foto’s en fotobehang. Je kunt bij Expooze terecht om van een bijzondere foto een waar kunstwerk te laten maken, bijvoorbeeld van jouw bruiloft of de geboorte van je kind. Daarnaast heeft Expooze een ruime eigen fotocollectie waar je een keuze uit kunt maken. Bij Expooze ben je zeker van producten van hoge kwaliteit en een persoonlijk advies. Kijk hiernaast voor waanzinnige voorbeelden of op de site.

Jouw dierbare moment laten vereeuwigen
Wat is er mooier dan een dierbaar moment  te vereeuwigen aan de muur? Liquid gloss is vanwege haar afwerking dé manier om dit te doen.
Dankzij een gevarieerd aanbod en de mogelijkheid tot maatwerk, is het vrijwel altijd mogelijk om jouw Work of Art geheel naar wens te laten maken. Maak van een lege wand een beleving! Kom naar de winkel om de collectie te  bekijken of neem contact met Expooze op om je wensen te bespreken.
Je kunt al iets op maat laten maken vanaf € 149,- (40x50cm).
Zet nu een cadeaubon van Expooze op jouw persoonlijke cadeaulijst en laat jouw bijzondere momenten voor eeuwig vastleggen! Je kunt kiezen uit:

·         BON t.w.v. €50,-
·         BON t.w.v. €100,-
·         BON t.w.v. €250,-
·         BON t.w.v. € 500,-

Uiteraard kan je ook meerdere bonnen toevoegen aan je lijst!


Adresgegevens

Van Woustraat 111
1074 AH Amsterdam

Online

info@expooze.nl
http://www.expooze.nlLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01