Logo Lovers & FriendsBabouska

Unieke handgemaakte geboorte dekentjes
Babouska Design zorgt voor een echt uniek en persoonlijk aandenken voor de geboorte van je baby. Maar, ook als cadeau voor je kleuter, peuter, vader of moeder is dit persoonlijke deken een fantastisch cadeau!
Het is heerlijk voor in de kinderwagen, maxicosi in de autostoel mee op reis of gewoon om lekker mee te chillen op de bank! Er zijn vier verschillende modellen en vijf verschillende kleuren. Om het dekentje een echt persoonlijk karakter te geven, kan een tekst in de deken verwerkt worden, zoals bijvoorbeeld de naam, de geboortedatum en/of een gedichtje. Binnen enkele minuten ontwerp je je geboorte dekentje op de website van Babouska. Dit is het ultieme cadeau voor je geboortelijst, cadeaulijst en zelfs voor je bruidslijst. Want, een deken met jullie trouwdatum en/of namen erop, is toch een fantastisch aandenken aan jullie dag!!
 
Kwaliteit 
De dekentjes zijn van zeer hoge kwaliteit, gemaakt van 100% katoen en gevoerd met een dunne laag fybervilt. Omdat de dekens van 100% katoen zijn is de kans op allergische reacties bij je kind erg klein, de dekens zijn gemakkelijk te wassen. De geboortedekens hebben een afmeting van 60 cm x 85 cm en de junior dekens hebben een afmeting van 75x120 cm. De dekens worden in Nederland met de hand gemaakt en daarom kan Babouska een snelle levering garanderen.Adresgegevens

BabouskaOnline

info@babouska.nl
http://www.babouska.nlLovers & Friends is een handelsnaam van Giftlist B.V.
E-mail: info@loversandfriends.nl
KvK 64610624
BTW NL855742835B01